VÅR KAMP MOT CANCER

Det här berör och är verkligheten för så många. Tillsammans kan vi göra något. Bidra med en slant, gå på fotoutställningen nedan, prata om sjukdomen, gå och ta våra cellprov när vi blir kallade, stötta någon som är drabbad eller bara dela det här så fler påminns om den fruktansvärda sjukdomen som drabbar alldeles för många.

 

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.48Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.53.12

 

Läs mer om ”Vår Kamp Mot Cancer” HÄR!
Ge ett bidrag till cancerforskningen HÄR!

 

 

 

 

2 reaktioner på “VÅR KAMP MOT CANCER”

  • Jennysen skriver:

    Jag var med i ett lag på Spin of Hope, och vi samlade utöver de 1500:- cykeln kostade ihop 1125:- utöver det till Barncancerfonden! Helt fantastiskt stolt är jag och ja – tillsammans gör vi skillnad! 🙂

  • Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo skriver:

    Fia, en tjej i min skola har startat en förening som heter Aktivt liv mot cancer. En mamma har blivit drabbad och hon är övertygad att träning förebygger att drabbas och att de även underlättar för de drabbade. Här kan du läsa lite mer, snart kommer en hemsida upp med olika evengemang inom träning osv för att samla in pengar och stödja. . http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=8965

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *