PIRRIGT OCH COOL.

Igår fick jag köra ett träningspass med ett gäng bloggare & journalister på Rosa Skrot. Det var Kari Traa som bjöd in för att lansera den nya Butterfly Cool-serien och mitt uppdrag var att få deltagarna att svettas.

 

Som alltid sen jag blev utbränd är det otroligt pirrigt att stå i fokus och som alltid så påminns jag om hur fantastiskt rolig det är att träna människor. Att se dem kämpa, övervinna rädslor, attackera och fyllas av endorfiner. Det är upplyftande!

 

Som jag skrivit tidigare är jag i ett arbetsmässigt vägskäl där jag otåligt vill trampa vidare in i framtiden. Jag har tre saker som jag verkligen vill göra framöver och jag har tagit några första steg mot dem. Efter gårdagen fick jag återigen känna vilken kraft jag får av att agera tränare vilket ökar suget att starta något där jag får göra det oftare.

 

Jag ska låta tanken om att starta någon form av mindre träningsgrupp ligga ett par dagar och känna på den. Visst vore det roligt att köra en grupp eller två här i Stockholm? Ja! 🙂

 

 

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 12.03.00.png

 

,.gillar verkligen den här glada bilden som Anna tog in action!

 

 

10 reaktioner på “PIRRIGT OCH COOL.”

 • Nina skriver:

  Jag (som säkert massa andra) skulle gärna träna i liten grupp med dig. Självklart beroende på pris och plats också. Spännande idé!

 • Marie skriver:

  Låter som en toppen ide, hade jag inte bott i Blekinge hade jag varit på med engång!

 • Gabriella - förlovad juriststudent hemma i Stockholm skriver:

  Klart du ska våga satsa! 🙂

 • Elli skriver:

  Du är fantastisk! Konstigt med reklam för alkohol på din sida dock, känns inte riktigt som rätt målgrupp. Kram

 • Anna skriver:

  Klart du ska köra Fia! Vi är ett gäng som bor i Sjösta’n så vill du börja mjukt har du en opreetantiös men gó målkrupp. Kram!

 • Tuva Malmo skriver:

  JA JA JA! Det hade jag älskat. Skulle vara så roligt att göra en ”blogg-träff-träning”! Kram 🙂

 • TrippleStrength skriver:

  Tre aktiva tjejer som vill ta träningen till en ny nivå och har därför anmält oss till Toughest i Oslo. Följ vår resa dit!

  http://tripplestrength.blogg.se/

 • Tina skriver:

  Det är synd att jag inte bor i närheten, hade verkligen behövt din träning och glädje!

 • Ulrika Nilsson skriver:

  Nyfiken på omdömena av Butterfly Cool. Jag har själv en lite butike och webbutik med bl a Kari Traa och tog hem Butterfly Cool för jag tyckte det lät spännande. Har än så länge inte fått så mycket feedback på dem. Sköna är dom iallafall och ovanligt kyliga, men det var ju det som var tanken:-).

  Lycka till med träningsgruppen! Som fd utbränd känner jag igen mig i dina tankar och det är inte helt lätt att veta hur man ska göra. Man vill ju må bra och man vill göra alla roliga saker och så orkar man inte alltid. Så ibland känns det som ett evigt testande av var gränserna går någonstans. Testa är mitt tips!

  http://www.wildasport.se/

 • Malin skriver:

  Jaaa bra idé!! Jag skulle tycka att det vore SÅ kul och inspirerande att träna med dig! 😀 Blir det av är jag med, direkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *