KARI TRAA-EVENTET

IMG_5245IMG_5239IMG_5234IMG_5203IMG_5207IMG_5192IMG_5200IMG_5196IMG_5200IMG_5198

 

Vill skriva ett stort TACK till er som kom i lördags på eventet med mig och Kari Traa.
Jag hade så roligt och var helt hög på glädje hela helgen.

 

Stort tack till Jenny & Terese som var med och körde varsin grupp.
Det kommer mer sådant här. Jag har verkligen fått mersmak!

 

 

 

 

 

 

 

9 reaktioner på “KARI TRAA-EVENTET”

 • Johanna - Älskar, älskar inte skriver:

  Men gud så härligt ni såg ut att ha det!! Blir det fler gånger så ska jag helt klart försöka haffa mig en plats 🙂

 • Sanna skriver:

  Hej! Rekommenderar du pulsträning? Jag funderar på att köpa en träningsklocka mest för löpning, vill gärna se tid, hastighet och sträcka. Har dock hört många prata om pulsträning, så tänkte då kanske köpa en klocka med pulsfunktion. Är det något du rekommenderar eller vad tycker du personligen om det? Skulle vara snällt om du kunde berätta något om det. Tack!

 • madelene skriver:

  Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan besvara. I förrgår så tränade jag på gym och gjorde någon form utav benpress, i vilket fall så måste det ha blivit någon snedbelastning för nu så har jag sträckt framsida vänster lår. Hur gör jag nu? Kan jag fortsätta träna? Eller ska jag vila? Älskar att träna så detta känns väldigt jobbigt. Tacksam för svar, Kram!

 • Emma skriver:

  Fantastisk dag! Du gav oss energi för hela helgen! Tacktacktack! Hoppas på något event i Skåne nästa gång bara! (:

 • kristin skriver:

  Vart kommer dina grymt snygga byxor ifrån??

 • sofia skriver:

  Kan man beställa dom där snygga träningsbyxorna någon stans ?!

 • Maria Petri skriver:

  Åh, vilken träningsglädje! Tänkte beställa några kläder från Kari Traa. Är storlekarna små eller stora. Exempelvis finns leggings i XS/S eller M/L.

  kram Maria

 • Mari skriver:

  Wow. Gud så kul 🙂 Nästa gång vill jag vara med 🙂

 • Cecilia skriver:

  Tack för ett grymt roligt event! Säg till när nästa är så kommer jag rusande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *