GOOD MIND

Jag har alltid varit lite av en ensamvarg som kan älska att stänga in mig i tystnaden och bara vara i mitt eget sällskap med jämna mellanrum. Det finns stunder då jag kryper upp i soffan med bästa filten, något ätbart och bara njuter av det jag känner för där och då och alldeles ensam. Dessa stunder ger mig kraft och energi och fungerar som en form av batteriladdare där jag sitter i bara mitt eget sällskap.


 

,. igår fick jag en sådan kväll efter jobbet och kände mig som en ny människa redan innan nattens sömn. 

.

 


4 reaktioner på “GOOD MIND”

 • Sally skriver:

  Dom stunderna är ju dem bästa!

 • Haha själv är jag för mörkrädd för att våga sitta ensam i tystnaden! Är jag hemma själv står TV och radio på högsta ´volym haha 😉

 • Mari skriver:

  Jag är precis som du.Egentid är såå viktigt, och den går åt till att ladda batterierna. Så underbart !!!!!!!!

 • Ulrika skriver:

  Sant!
  En fråga, För snart två veckor sedan sprang jag mitt allra första marathon som gick väldigt bra. Träningsvärk i låren dagarna efter men det gick bra. Nu andra veckan efter maran så har benen och fötterna svullnat. I tisdags försökte jag mig på en löptur men det var som om benen och fötterna inte visste hur man springer, jag fick ont i både ben och fötter. Vad är detta och vad ska jag göra för att bli av med det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *